Útépítés

Minden út Rómába vezet.

Bár a mondás ma már nem őrzi egykori igazát, útjaink jelentősége csak most érvényes igazán. Hiszen a megfelelő úthálózatok megléte nélkül településeink keringése egyszerűen leáll. Azonban a meglévő útvonalak járhatóságán kívül szükségünk van új utakra is, melyekkel számtalan lehetőséget teremtünk meg. Gyorsabb közlekedés, fellendülő kereskedelem, növekvő gazdaság, és számtalan ok, amiért érdemes az új utakat választanunk.

De sajnos egy új út megépítése épp oly nehéz feladat, mint a járatlan utak feltérképezése.  Az alapos tervezés, a precíz felkészülés és a tökéletes kivitelezés még az útépítés esetében is alapvető feladat. Hiszen mit sem ér egy út sem, ha az nem járható rendesen.

Vállalkozásunk aktívan részt véve az infrastrukturális fejlődésben, látja el az útépítési és járda kivitelezési, valamint közterület kialakítási munkálatokat. Megbízható partneri kapcsolatainkon keresztül még a nagyobb kivitelű útépítés sem okoz gondot vállalatunknak. Azonban nem csak kapcsolatainknak köszönhetően látjuk az útépítést tökéletesen, hanem a professzionális technológiai hátterünk és a magasan képzett munkaerőnk is segít ebbe. Továbbá az útépítés során is meghatározó jelleggel bír minőségpolitikánk, mely jó teherbíró- és ellenálló képességet, valamint garanciát ad az ügyfeleink számára.

Az útépítés során vállaljuk:

  • a szükséges tervezetek elkészítését,
  • az engedélyek beszerzését,
  • a kivitelezés lebonyolítását és felügyeletét,
  • a közterek és a járdák kivitelezését,
  • valamint az esetleges utómunkálatok elvégzését.